Logo of Team Belgium

Van 5 tot 7 februari loopt in de Expohallen in Brussel de allereerste editie van de grootste sportgebeurtenis van België. Atleten Axelle Dauwens, Hans Van Alphen, Claire Michel en Olympische medaillewinnaars Kim Gevaert en Lionel Cox komen er u verrassen met een meet & greet. Het BOIC geeft graag 20 duo-tickets weg. Ontdek wat u moet doen om zo’n duo-ticket te winnen.

Zend een e-mail met als onderwerp ‘SPORTSFAIR’ naar info@olympic.be. Vermeld ook uw naam, adres en e-mailadres. De eerste 20 ingezonden mails winnen de duo-tickets.

Het is zeker de moeite waard om langs te gaan bij onze Gold Partner, AG Insurance want daar kan je onze Team Belgium atleten en medaillewinnaars ontmoeten. Op vrijdag 5 februari tussen 19u en 20u kan u Claire Michel ontmoeten, op zaterdag 6 februari komt tussen 14u en 15u Axelle Dauwens langs en van 15u tot 16u, Hans Van Alphen. Op zondag 7 februari komen zilveren medaille van Peking in 2008 Kim Gevaert tussen 14u en 15u en tussen 15u en 16u Lionel Cox die België een zilveren medaille bezorgde op de Olympische Spelen in Londen in 2012. Meer informatie op www.sportsfairbelgium.be.