Logo of Team Belgium

“We are all Olympians” is een actie van BOIC-partner AG Insurance, met dit initiatief wou het kwetsbare kinderen in Rio een hart onder de riem steken.

Alle medewerkers van AG Insurance gingen een olympische uitdaging aan ten voordele van SOS Kinderdorpen. Ze sportten samen 280.000 km bij elkaar waarmee ze 19.000 euro inzamelden voor het Braziliaanse project van SOS Kinderdorpen in Rio. Die opbrengst gaat naar de renovatie van sanitair, een overdekt sportterrein en naar de ondersteuning van een SOS Familieversterkend programma in een favela in Rio.

CEO Hans De Cuyper van AG Insurance sprak er met de mensen van SOS Kinderdorpen en Brand Manager Frija Leunens bezocht het project zelf : “Fantastisch om te zien op welke manier we een verschil kunnen maken”.

Het BOIC en AG Insurance schonken de televisies uit het olympisch dorp aan de SOS Kinderdorpen en het BOIC schonk competitietickets voor golf, hockey en tafeltennis aan de kinderen van SOS Kinderdorpen.

Philippe Vander Putten, CEO van het BOIC : “Het doet deugd om te zien wat SOS Kinderdorpen hier in Rio verwezenlijkt heeft, daar draagt het BOIC zeer graag zijn steentje toe bij.”