Logo of Team Belgium

Het is reeds de vierde keer dat Team Belgium in zee gaat met Ambiorix voor de officiële schoenen tijdens de Spelen. Na Sydney (2000), Athene (2004) en Londen (2012), kan Ambiorix nu ook de OS van Rio 2016 op zijn palmares schrijven. Voor de mannelijke atleten werd een grijze sneaker ontwikkeld met enkele unieke details. Zo zijn bijvoorbeeld de vijf veterogen gemaakt in de kleuren van de vijf Olympische ringen. De dames krijgen de keuze tussen een lichtgrijze variant van deze sneaker of een elegante damespump met ook daarop het leuke detail van de gekleurde ringen. Het goede nieuws is : Ambiorix schenkt drie paar olympische schoenen weg.

Zend een e-mail met uw voornaam, naam, adres, telefoonnummer en vermeld ‘Ambiorix’ naar info@olympic.be. Doe dat voor 25 augustus, de winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Ambiorix heeft ook een donkerblauwe variant van de olympische herensneaker gelanceerd. De Olympische collectie van Ambiorix is te koop in deze* verkooppunten aan 149 € per paar.

Verkooppunten