Logo of Team Belgium

Hockeyspeelster Ambre Ballenghien en judoka Jorre Verstraeten (Olympiër Tokio 2020) zijn beide Team Belgium ambassador. Samen met Nina Derwael, Victor Wegnez, Bashir Abdi, Emma Meesseman, Julien Watrin, Remco Evenepoel, Lotte Kopecky, Lore Bruggeman, Emma Plasschaert, Jérôme Guery, Thibaut Vervoort, Noor Vidts, en Nina Sterckx zijn zij ook het gezicht van de Team Belgium campagne voor Parijs 2024.   

Ambre Ballenghien (hockey, Red Panthers): “Ik krijg kippenvel als ik de beelden zie. Het geeft me nog zo veel meer zin om ons te kwalificeren voor Parijs en om erbij te zijn. De emoties die getoond worden gaan van vreugde tot verdriet en stress. Je ziet ook de overgang tussen atleten op het veld en de fans thuis. Ik heb de beleving al langs beide kanten gevoeld en beide geven ze ongelofelijke emoties zoals dat alleen in sport mogelijk is.”

Jorre Verstraeten, Olympiër (judo, Tokyo 2020): “Ik ben heel trots dat ik deel mag uitmaken van de campagne. De campagne raakt me echt binnenin. De opnames met zoveel atleten waren fantastisch om te doen. Iedereen ondersteunt elkaar en iedereen leert van elkaar: het werkt heel inspirerend en verbreedt je zicht. Het creëert echt een teamgevoel, een sterk Team Belgium-gevoel, dat nodig is om als één team naar Parijs te gaan.”