Logo of Team Belgium

Het Athlete Career Programme (ACP) van Adecco, het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) en het Belgian Paralympic Committee (BPC) nodigen u graag uit voor een netwerkmoment en speeddate sessie samen met topatleten.

Noteer alvast vrijdag 11 september en woensdag 14 oktober in uw agenda voor boeiende ontmoetingen en een interessante workshop.

Topsporters presteren niet alleen op het sportveld, maar ook op de werkvloer. Daarom willen wij de Belgische Olympische en Paralympische topsporters en hun attitude graag in de kijker zetten op onze tweede editie van de Athlete Career Day op woensdag 14 oktober 2015.

Meer info over het ACP op http://athletes.adecco.be - Contact: ACP@adecco.be

Workshop op 11 september

Ter voorbereiding van deze tweede editie van de Athlete Career Day op 14 oktober organiseren we in het kader van het Athlete Career Programme een workshop op vrijdag 11 september in de lokalen van het BOIC.

Een workshop op maat voor topsporters over het opstellen van een CV. Een must om doeltreffend te werken aan de voorbereiding of de ontwikkeling van een carrière na de sport!

Deze workshop is specifiek voorzien voor de atleten die aan de Olympische Spelen hebben deelgenomen.

Op vrijdag 11 september van 10u-12u30 op het BOIC, Boechoutlaan 9, 1020 Brussel. Graag inschrijven tegen uiterlijk maandag 7 september e.k. via ACP@adecco.be