Logo of Team Belgium

Er blijven nog enkele plaatsen over voor de 3e editie van het Belgian Athlete Career Programme-day op 30 november 2016. Wacht niet langer om je in te schrijven als je interesse hebt. De Athlete Career Programme-day is voorbehouden voor atleten.

Het zal een unieke editie zijn met de dynamische en interactieve samenwerking van 'Management Drives’, die jouw persoonlijk profiel van 'Motivaties' aan de hand van een revolutionaire methode zal opstellen en gebruiken tijdens de sessie.

In het kader van het ACP zullen we uiteraard gebruik maken van jouw profiel als troef voor het integreren of het evolueren binnen de arbeidsmarkt. Maar op het einde van de dag zal je echter beseffen dat je deze nieuwe inzichten die je aangeboden worden kan gebruiken in vele aspecten van jouw leven.

Je krijgt trouwens het ‘drijfverenprofielboek’ als geschenk mee naar huis, zodat je nog meer kan halen uit jouw profiel en uit je relatie met anderen.

In de namiddag komen vele bedrijfsverantwoordelijken naar het event om met jou kennis te maken. We kunnen vandaag rekenen op meer dan 20 grote en kleine bedrijven die hun aanwezigheid bevestigd hebben. Het gaat bijvoorbeeld om Coca-cola, Mercedes, Ineos, Van Marcke, Delhaize, AG Insurance, Callebaut, Optisport, … om er slechts enkele te noemen.

Wat je in de voormiddagsessie geleerd hebt, kan je dan meteen toepassen in reële situatie, in een ludieke en ontspannen sfeer.


Waar en wanneer ? woensdag 30 november van 09u30 tot 16u00 in het Sportimonium te Hofstade, Trianondreef 19.

Schrijf je in via ACP@adecco.be, voor woensdag 14 november ten laatste.
We hebben een beetje tijd nodig om de profielen te verzamelen en te interpreteren. De deelname is gratis, maar de inschrijvingen zijn beperkt om organisatorische redenen.

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten op 30 november!

Het Belgian ACP-Team