Logo of Team Belgium

Belfius Bank en Verzekeringen heeft zijn partnership met Team Belgium verlengd tot de Olympische Spelen van Parijs in 2024. In de categorie verzekeringen neemt Belfius Insurance vanaf 1 januari 2019 de plaats in van AG Insurance. Het BOIC houdt eraan om AG Insurance expliciet te danken voor de 8 jaar actief en vruchtbaar partnership.

Hierdoor wordt de bank-verzekeraar Platinum partner van het BOIC. Belfius benadrukt met dit partnership zijn rol in de Belgische samenleving en wordt zo een van de drijvende krachten achter het toekomstige succes van België op het grootste sportevenement op aarde, de Olympische Spelen.

Dirk Vanderschrick, CEO Belfius Insurance: “Belfius Bank en Verzekeringen is als 100% lokaal verankerde speler een trotse partner van Team Belgium en zeer fier om waarden zoals excellentie, maar ook respect, team spirit en passie te delen. Dit geeft ons de unieke gelegenheid om onze jonge Belgische talenten te ondersteunen. Onze nationale teams hebben immers alles in huis om van de volgende Olympische Spelen een succesverhaal te maken.”

Philippe Vander Putten, CEO BOIC: “De steun van onze partners is essentieel om onze missie te vervullen : zoveel mogelijk Belgen in de top 8 op de Olympische Spelen. Belfius speelt hierin nu een leidende rol.”

Over Belfius Bank en Verzekeringen
B
elfius is een lokaal verankerde bank-verzekeraar die zijn commerciële activiteiten in België uitoefent in drie domeinen: retail en commercial banking, financiële diensten voor de overheidssector & corporate en verzekeringen. Belfius heeft 150 jaar ervaring in de publieke sector en 50 jaar ervaring in het segment van de particuliere klanten. De bank is via de Federale Participatie- en Investeringsmaatschappij (FPIM) in handen van de Belgische Staat.(SFPI).