Logo of Team Belgium

Belga News Agency is officieel partner Road to Tokyo van het BOIC. De overeenkomst werd vandaag getekend voor de Olympiade 2020. Dat gebeurde in aanwezigheid van Lionel Cox, zilveren medaillewinnaar tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012.

Het aantal Belgen in de Top 8 op de Olympische Spelen beduidend verhogen, dat is de visie van het BOIC. Daar geloven we meer dan ooit in. Met de steun van onze Team Belgium partners kunnen we onze atleten voorbereiden op en uitsturen naar de verschillende Olympische competities. We streven hierbij naar excellentie. Om onze ambities op dit vlak na het succes van Rio 2016 te kunnen waarmaken is de steun en samenwerking met partnerships nodig .

Philippe Vander Putten, CEO van het BOIC : “Team Belgium staat voor de gezamenlijke inspanningen van de atleten, hun coaches, de sportfederaties en –administraties, de supporters en uiteraard ook van de bedrijfswereld. Die vormt de noodzakelijke ondersteuning die onze topatleten nodig hebben om hun droom te verwezenlijken. Wij hebben onze ‘Road to Tokyo’ aangevat en ik ben verheugd dat Belga News Agency zich engageert om samen met ons als partner deze tocht te maken. Ik heet Belga News Agency van harte welkom binnen Team Belgium.”

Patrick Lacroix, CEO van Belga News Agency: “Samen met de andere partners zet Belga News Agency graag zijn schouders onder Team Belgium, we willen een drijvende kracht zijn op zijn Road to Tokyo. We kijken nu al uit naar onze samenwerking. “