Logo of Team Belgium

This summer, join Team Belgium in Paris 

Met nog maar een paar dagen te gaan tot de Olympische Spelen is Parijs nog nooit zo dichtbij geweest! Maar ken jij alle tips die je nodig hebt om het beste uit dit evenement te halen? Team Belgium helpt je graag op weg. 

On your way to Paris 

Elke reis verdient een optimale voorbereiding en dat begint met een goede koffer. Als je geen inspiratie hebt voor jouw outfits, vind je alles wat je nodig hebt in de Team Belgium webshop. Kleed je net zoals de atleten van Team Belgium. De kleuren van de "Embrace" collectie geven je een voorproefje van de emoties die je op de Spelen kunt verwachten. Bovendien zullen er de komende dagen verschillende goodies en een speciaal fanpakket gelanceerd worden op de Team Belgium webshop voor de trouwste fans onder jullie. 

Om de 100 dagen tot Parijs-mijlpaal te vieren, lanceert Team Belgium een speciale kortingscode. Met de code ‘100DAYS’ krijg je 10 procent korting op je aankopen in de webshop en dit tot en met 24 april! 

Paris is just around the corner  

1u22 is de tijd die je nodig hebt om Parijs te bereiken vanuit Brussel met de Eurostar. Tijdens de olympische periode verhoogt Eurostar zijn aanbod en zullen er extra treinen ingezet worden. Hierdoor zal je op weekdagen al kunnen vertrekken vanaf 06:00u en in het weekend vanaf 06:30u. Er zullen ook elke avond terugritten voorzien zijn tot 23.45 uur. Met deze dienstregelingen kun je eenvoudig een daguitstap plannen naar de Franse hoofdstad om je favoriete atleten en teams aan te moedigen. 

Join the action & support our Team Belgium athletes  

Een dag in Parijs is alles wat je nodig hebt om onze Team Belgium-atleten aan te moedigen. Als je van atletiek, golf of turnen houdt, zijn er nog tickets beschikbaar via de website van Parijs 2024 of bij Gracias-Eventeam (VIP/Hospitality). Ga kijken naar jouw favoriete sporten, of laat je verrassen door enkele nieuwe disciplines. Voor sommige wedstrijden hoef je bovendien niet vooraf kaartjes te kopen. Zo kan je volledig gratis naar de tijdritten of de marathons gaan kijken. 

Visit the Lotto Belgium House, the place to be for Belgian fans!  

Als het aankomt op supporteren en feestvieren, hebben de Belgen een reputatie om hoog te houden. En wat is een betere plek dan het Lotto Belgium House om deze unieke sfeer op te snuiven? In een paar woorden: het Lotto Belgium House wordt de uitvalsbasis van Team Belgium in het centrum van Parijs, waar meer dan 30.000 supporters worden verwacht. Het is een plek waar gevoelens zich vermengen met emoties, omhelzingen en een golf van nationale trots. Wil je deelnemen aan deze unieke ervaring? Er zijn nog tickets verkrijgbaar op de website.

Want to stay in Belgium? Travel to Middelkerke for the Olympic Festival  

De Olympische vibe blijft echter niet beperkt tot de arrondissementen van Parijs. In samenwerking met de gemeente Middelkerke slaat Team Belgium van 26 juli tot 11 augustus zijn tenten op tijdens het Olympisch Festival  aan de Belgische kust. Of je nu een tussenstop maakt op de terugweg van Parijs met de Eurostar of gewoon in het centrum van de actie wil zijn samen met andere supporters: dit evenement is jouw kans om van alle waarden van sport te proeven: gezelligheid, ambitie en solidariteit. 

Join the Team Belgium Club  

Word lid van de Team Belgium Club  zodat je geen enkel nieuws hoeft te missen.