Logo of Team Belgium

Het moment waar we allemaal op hebben gewacht is eindelijk hier! Eurostar opent op 31 januari de ticketverkoop voor de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs, en jij kan vanaf nu je tickets veiligstellen. Als Train Travel Partner van Team Belgium en Paralympic Team Belgium brengt Eurostar niet alleen de Team Belgium atleten maar ook de Team Belgium supporter op een duurzame en comfortabele manier naar Parijs. 

๐Ÿš„ Vroegtijdige boeking  

Eurostar start de kaartverkoop eerder dan normaal zodat fans de mogelijkheid hebben om hun reis op tijd te plannen. Je kan vanaf nu tickets kopen voor de periode van 24 juli tot 9 september 2024! Wees er snel bij en verzeker jezelf van een zitplaats in de Olympische trein!  

๐Ÿ’š Tickets vanaf € 49! 

Tickets zijn nu beschikbaar vanaf slechts € 49 enkele reis in Standard vanuit Brussel en € 50 vanuit Antwerpen.  

๐Ÿ•ฐ๏ธ Flexibel reisschema 

Wij begrijpen dat je geen moment van de actie wilt missen. Daarom biedt Eurostar treinen aan vanaf 6 uur 's ochtends tot 23u45 's avonds. Zo kun je tijdens de Olympische Spelen je favoriete atleten en teams aanmoedigen of een bezoekje brengen aan het Lotto Belgium House  zonder te hoeven overnachten. De Eurostar-treinen komen aan in het centrum van Parijs, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot verschillende locaties in de stad. 

 ๐ŸŽŸ๏ธ Boek nu je tickets 

Waarom wachten? Boek vandaag nog je Eurostar-tickets en maak je klaar voor een onvergetelijke Olympische ervaring!