Logo of Team Belgium

Op 15 mei tekenden het BOIC en All Nippon Airways een samenwerkingsovereenkomst met betrekking tot de vluchten voor atleten en andere leden van Team Belgium met het oog op de Olympische Spelen in de Japanse hoofdstad van volgend jaar.

Reeds eerder, op 12 oktober 2016 sloten het BOIC en All Nippon Airways (ANA) een strategisch partnership af met de gedeelde ambitie om de atleten van Team Belgium zo goed mogelijk te ondersteunen op weg naar de Olympische Spelen 2020 in Tokio. Dankzij het partnership wordt een comfortabele, stimulerende omgeving gecreëerd zodat de atleten zich optimaal op de volgende Olympische Spelen kunnen voorbereiden.

Philippe Vander Putten, CEO van het BOIC: “Het BOIC is fier om met ANA te mogen vliegen en tevreden met het partnership tussen het BOIC en ANA. De atleten van Team Belgium zullen optimaal kunnen profiteren van de dagelijkse rechtstreekse vluchten tussen Brussel en Tokio. Zij kunnen comfortabeler reizen, terwijl wij hun vluchten heen en terug beter kunnen afstemmen op hun trainingsschema.”

Comfort, flexibiliteit en de 5-sterren producten en diensten, dat is waar ANA garant voor staat.
Keiichi UEDA, General Manager ANA Brussels, quote: “We kijken ernaar uit de Team Belgium atleten met typisch Japanse gastvrijheid te verwelkomen aan boord van onze rechtstreekse vluchten tussen Brussel en Tokio.”