Logo of Team Belgium

Samsonite, official supplier van Team Belgium, verlengt zijn samenwerking met Team Belgium tot na de Olympische Spelen van Parijs in 2024. Team Belgium reist al sinds Peking 2008 in stijl naar de Olympische Zomer- en Winterspelen met de Samsonite reiskoffer.  

Christoph Bonte, General Manager Samsonite Benelux licht toe: “Samsonite is al jaren een trouwe partner van het BOIC. Wij geloven net als Team Belgium dat gedrevenheid, vriendschap, universaliteit, respect, … de basis zijn voor de allerbeste prestaties! Wij vinden het enorm belangrijk om onze Belgische atleten te steunen en ervoor te zorgen dat zij in stijl en comfortabel naar de Olympische Spelen kunnen reizen!”. 

Over Samsonité
Samsonite, opgericht in 1910, is de onbetwiste marktleider en trendsetter op het gebied van reisbagage. Bekend vanwege baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en zijn streven naar innovatie en duurzaamheid zet Samsonite zich regelmatig op de kaart door innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen materiaal. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met een blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten.