Logo of Team Belgium

Het BOIC en XLG hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Dat maakt XLG tot exclusief supplier voor industriële reiniging van het BOIC. De duurtijd van de overeenkomst is 4 jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud, de reiniging en de renovatie van het onderhoud, de reiniging en de renovatie van handelsgebouwen, industriële installaties en particuliere woningen. 

Om hun taken tot een goed einde te brengenleggen ze zich toe op de kwaliteit van de verleende diensten door de meest doeltreffende technieken toe te passen en tegelijk te letten op de veiligheid van hun medewerkers, het toevertrouwde voorwerp en de omgeving. 

Philippe Vander Putten, CEO van het BOIC: Met XLG hebben we een kwaliteitspartner gevonden, het enthousiasme van de teams is groot, we hopen op een excellente samenwerking.  
XLG heeft ons al gesteund in de Olympische Boutique, daar heeft XLG een machine ter beschikking gesteld  die de kleding ontsmette na elke pasbeurtDe veiligheid van onze atleten en de hele delegatie is een prioriteit voor het BOIC.  
XLG is ook actief bij het opruimen van rampen; zij staan momenteel paraat om de vele slachtoffers van de overstromingen te helpen. 

Julien Marchetto, Business Unit Manager XLG: "XLG en het BOIC dragen dezelfde waarden respect, multiculturalisme, solidariteit, tolerantie, uitmuntendheid, teamgeest en inclusie, beiden hoog in het vaandel.  Als een familiebedrijf  streven wij voortdurend naar uitmuntende prestaties, net zoals onze Olympische atleten dat doen.  Net als bij de ondersteuning, het onderzoek en de ontwikkeling van jong talent binnen ons bedrijf, is het dan ook met een zekere logica en veel enthousiasme dat wij ons eerste jaar als partner ingaan".