Logo of Team Belgium

Het BOIC heeft het globaal communicatie bureau Eventeam opnieuw aangeduid als zijn officiële agentschap voor de ticketverkoop en de verblijven voor de Olympische Spelen van Tokio in 2020.

Het agentschap krijgt de verantwoordelijkheid om de commercialisatie en de verdeling van de tickets en de organisatie van de reizen voor de partners van het BOIC, de sportfederaties en de Belgische supporters in goede banen te leiden.

Het BOIC werkte al samen met Eventeam voor de Olympische Spelen van Rio in 2016. Ook was Eventeam daarvoor al het officiële ticketingbureau voor het NOC Frankrijk voor de Olympische Spelen van Londen 2012, Sotsji 2014, Rio 2016. Ook voor PyeongChang 2018 was Eventeam het ticketbureau voor het Franse Olympische Comité.

Pierre-Charles Vanneste, Project manager van Eventeam: “De Olympische Spelen van Tokio 2020 starten in minder dan 500 dagen en zullen de meest innovatieve Spelen tot nu toe zijn. Deze Spelen zullen cultuur, geschiedenis, traditie en moderniteit combineren om Japan van zijn beste kant te tonen. Dit sportevenement zal dankzij de sport personen van elke sociale, politieke en religieuze achtergrond verenigen in dit adembenemende land. Het ideale moment voor de supporters van Team Belgium om de Belgische atleten ter plaatse te gaan aan te moedigen.”

In de loop van de maand juni lanceert Eventeam de start van de publieke verkoop op www.eventeam.be/tokyo2020.

Eventeam is erkend en bevoegd door het organisatiecomité van Tokyo 2020 voor de verkoop van tickets en packages voor de Olympische Zomerspelen in Japan en het enige officiële verkoopbureau van het BOIC.

Meer info bij
Pierre-Charles VANNESTE
Project Manager Eventeam Belgium
Louizalaan 54, B-1050 Brussel
Tel. +32 (0) 2 893 00 50 I Email contact@eventeam-group.be • www.eventeam.be