Logo of Team Belgium

U bent voor uw vakantie of uw sport- of ander event van deze zomer, nog op zoek naar een personen- of een bestelwagen, een mono volumes of een minibus? Europcar biedt u een ruime waaier aan oplossingen en als Team Belgium fan krijgt u een bijzondere voorwaarde: een exclusieve korting van 10%. Deze aanbieding is geldig van 1 juli tot en met 31 augustus 2022. 

Europcar en het BOIC dragen beiden dezelfde waarden respect, solidariteit, uitmuntendheid, duurzaamheid en teamgeest, hoog in het vaandel. Als wereldleider op het vlak van auto- en bestelwagenverhuur is Europcar trots op de kwaliteitsvolle dienstverlening voor klanten over de hele wereld, die het biedt. 

Europcar heeft een duurzaam ontwikkelingsprogramma opgericht en zijn het eerste autoverhuurbedrijf dat hierover gecertificeerde milieuakkoorden aangaat over de hele wereld.  

Europcar wenst u nu al een veilige en leuke vakantie! 

Samenwerking BOIC en Europcar 
Europcar is een van de wereldleiders op het gebied van autoverhuur en biedt een breed scala aan voertuigen aan. Europcar is de exclusieve partner voor de categorie wagenverhuur/rental, de  samenwerking loopt tot na de Olympische Zomerspelen van Parijs in 2024.