Logo of Team Belgium

Het BOIC heeft een contract met Schenker nv in België ondertekend, waardoor Schenker de exclusieve partner wordt voor alle logisitieke noden.
DB Schenker is een van ’s werelds toonaangevende logistieke agentschappen en expediteurs, met een uitgebreide wereldwijde ervaring in het verlenen van logistieke diensten voor grote internationale culturele en sportevenementen.

DB SCHENKERsportsevents is een team van experts in evenement- en sportlogistiek dat een ruime ervaring heeft met logistieke diensten voor grote internationale sportevenementen zoals de Olympische Spelen (bijv. gespecialiseerd door-to-door–transport; douane-inklaring; diensten ter plaatse, zoals opslag, aanlevering van heftrucks en andere specifieke transportmaterialen- en benodigdheden, enz.).

Het BOIC kan rekenen op één centraal aanspreekpunt voor de planning, coördinatie en organisatie van logistieke diensten voor de Olympische Spelen in Rio.

In Rio de Janeiro zelf heeft DB Schenker een projectteam samengesteld dat klaarstaat voor alle soorten vereisten, zoals transport- en douaneformaliteiten voor alle lokale en internationale logistieke behoeften van en naar Brazilië.

Het BOIC heet DB Schenker welkom in de Olympische familie !