Logo of Team Belgium

Naar aanleiding van de pensionering van Communication Manager, Luc Rampaer en het vertrek van Marketing & Partnership Manager, Rob Vanhees, worden de verantwoordelijkheden binnen het BOIC herschikt.
De marketing- en communicatie-activiteiten vallen onder Dieter Reyntjens die sinds september van vorig jaar aan de slag is bij het BOIC.

Dieter heeft meer dan 20 jaar marketingervaring in de commerciële wereld bij onder andere VISA, Orange en SAMSUNG. Als Marketing & Communication Director zal hij de visie en de strategie van het departement bepalen.

Philippe Vander Putten, BOIC-CEO: “De ervaring en de expertise van Dieter Reyntjens zijn zeker een meerwaarde voor het BOIC in het algemeen en voor het marketing en communicatiedepartement in het bijzonder. Ik heet Dieter van harte welkom in ons midden.”

Press Relations Manager
De nieuwe Press Relations Manager wordt Matthias Van Baelen. Matthias werkte eerder bij de Europese Olympische Comités (EOC) en is sinds 2018 binnen het BOIC ook verantwoordelijk voor External Affairs.

Partnerships Manager van Team Belgium
Christine De Vos wordt de nieuwe Partnerships Manager van Team Belgium. Christine werkt sinds 1996 voor het BOIC, eerst als Marketing Manager, verantwoordelijk voor commerciële partnerships, later als Promotion Manager, verantwoordelijk voor tomboladossiers, de subsidies, de reis- en ticketverkoop voor de Olympische Spelen.

BOIC: interne organisatie