Logo of Team Belgium

Eerste Europese Spelen Baku 2015 Live op Sport 10!

De Bring Team Belgium Home- actie die televisiezender Sport 10 organiseerde samen met Rendasport voor promotie en funding voor de Europese Spelen, heeft heel wat positieve reacties teweeggebracht en verschillende partijen hebben hulp aangeboden om toch te zorgen voor uitzending. Dankzij een bevriende firma die voor een minimum aan materiaal zorgt om de signalen te ontvangen vanuit Baku en verschillende sportfederaties die vrijwillige commentatoren hebben aangeboden zal Sport 10 de eerste Europese Spelen kunnen uitzenden.

Sport 10 mikt op dagelijks ca. 5 uur LIVE en zal afhankelijk van beschikbare commentatoren en adverteerders stap voor stap meer bieden, rekening houdend met 3 uur tijdsverschil met Baku.

Na 22u komen vooral de hoogtepunten van de voorbije dag aan bod. Sport 10 zal accent leggen op de disciplines waarin Belgen betrokken zijn.

De actie #BRINGTEAMBELGIUMHOME loopt niet ten einde ondanks het feit dat we niet meer actief aan de crowdfunding zullen werken. De actie gaat voort via de social media en de verspreiding blijft van groot belang! Ook zullen alle berichten ivm programmatie worden aangekondigd via de Facebookpagina en via de website van Sport 10. 

Meer info op www.sport10.be