Logo of Team Belgium

Café Costume is de officiële kledingpartner van Team Belgium tijdens de Olympische Spelen in Parijs van volgende zomer. Het Belgische modehuis zal de mannencollectie tekenen voor de openingsceremonie en de officiële gelegenheden. 

Café Costume creëert individuele en op maat gemaakte pakken die voldoen aan ieders behoeften. Het combineert vakmanschap, een eigentijdse uitstraling en traditie. 

Bruno Van Gils, CEO van Café Costume en ontwerper: “Wij hebben een exclusieve collectie ontworpen waaruit de atleten kunnen kiezen. Het belangrijkste is dat de atleten zich comfortabel voelen dankzij het op maat gemaakte karakter. We hebben een mix gemaakt van ‘tailoring’ en ‘sports’ waardoor de kenmerkende rock-'n-roll uitstraling van Café Costume behouden blijft."

BOIC-Marketing Director, Dieter Reyntjens : “We waren op zoek naar een stijlvolle, herkenbare en tegelijkertijd ook comfortabele collectie. Die hebben we gevonden bij Café Costume. Café Costume werkt enkel met de beste natuurlijke materialen en garandeert een perfecte afwerking. Het combineert vaardigheid met kwaliteitsmateriaal. Dankzij zijn productiebekwaamheid en zijn know-how creëert Café Costume individuele pakken die voldoen aan ieders behoeften. En in een kwaliteit die onze atleten alleen maar zullen appreciëren.” 

Catwalk to Paris 
De Café Costume collectie voor Parijs 2024 wordt samen met de collecties Caroline Biss en Peak Sports voorgesteld door de Team Belgium atleten op de Catwalk to Paris op 7 december in de Sky Hall van Brussels Airport. 

Gerelateerde berichten