Logo of Team Belgium

Het Belgische modelabel Caroline Biss is officiële partner van het BOIC voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Caroline Biss zal de vrouwelijke delegatie van Team Belgium kleden voor de officiële momenten zoals de openingsceremonie.

De collectie bestaat uit 5 verschillende effen totallooks in goudgeel en warmrood, een knipoog naar de Belgische vlag, maar ook naar de “going for gold”-mindset van ons Belgisch team. De collectie omvat statement looks in diverse stijlen, met glamour en vrouwelijkheid als rode draad. Elke outfit wordt op maat gemaakt zodat hij letterlijk en figuurlijk de atlete op het lijf geschreven staat.

De Team Belgium collectie van Caroline Biss werd ontworpen in samenspraak met Café Costume, het Belgische label dat de officiële outfits voor de mannelijke atleten ontwerpt.

BOIC-Marketing Director, Dieter Reyntjens : “Zoals dat ook reeds het geval was voor de Olympische Spelen van Tokio, tekende Caroline Biss ook voor Parijs 2024 een elegante en stijlvolle collectie in een kwaliteit die onze atleten alleen maar zullen appreciëren. Perfect passende en comfortabele modellen die eenvoud, Belgische kleuren en nieuwe materialen combineren.”

Op 7 december zullen de outfits van onze Belgische atleten voorgesteld worden tijdens Catwalk to Paris, georganiseerd door het BOIC en zijn partners, in de Sky Hall van Brussels Airport.