Logo of Team Belgium

Een verbluffend uitzicht op de “Cidade Maravilhosa” en de legendarische stranden van Copacabana en Ipanema. Fantastisch gelegen midden in de Olympische zones en op slechts 15 minuten van de levendige stranden. Dat is Casa Belgium, een exclusieve plaats voor het organiseren van 4 onvergetelijke Team Belgium Parties.

Op 6, 9, 15 en 18 augustus 2016 organiseert het BOIC in Casa Belgium telkens een exclusieve Team Belgium Party. Maak deel uit van de selecte groep die deze fantastische avonden zal beleven in het gezelschap van een aantal leden van de Belgische Olympische delegatie en deel de magie van de Olympische Spelen met uw genodigden. Een tropische lounge sfeer, verfijnde Belgisch-Braziliaanse keuken, open bar, live-DJ en heel wat exclusieve genodigden, met o.m. Olympiërs: Ingrid Berghmans, Tia Hellebaut, Ulla Werbrouck, Roger Ilegems, Eddy Merckx en Jean-Michel Saive.

Op de laatste Team Belgium avond, op 18 augustus, zorgt niemand minder dan DJ NETSKY, verkozen tot beste DJ van België, voor de nodige sfeer. Met zijn wereldhit “Rio” zal hij hierin ongetwijfeld slagen.

Voor een gedetailleerde brochure of meer info kan u mailen naar  guillaume.desmet@eventeam2016.be.