Logo of Team Belgium

Echt naar Rio lopen is natuurlijk onbegonnen werk. Daarom brengen wij op 21 juni Rio naar jou! Met de palmbomen, cocktails en Braziliaanse sfeer waan je je zo op de Copacabana. In de Village kan je weer op krachten komen met een hapje en een drankje. En ook jouw supporters hoeven zich niet te vervelen.

Na je olympische inspanning tijdens de Run to Rio ben je waarschijnlijk wel toe aan wat verfrissing. In de Village of La Terrasse krijg je de kans om iets te drinken. Of misschien heb je wel een topprestatie te vieren? Onze Copacabana Bar is de perfecte plek om je onder te dompelen in de Braziliaanse sfeer.

Je kan je honger stillen aan een van onze eetkraampjes. Die schotelen je heerlijke sandwiches, pasta, cupcakes of een ijsje voor. Wie zichzelf of zijn team op een uitgebreidere maaltijd wil trakteren, vindt in La Terrasse zeker zijn gading. In dit restaurant met bar vind je een ruime kaart. Het is met zijn palmbomen, hangmatten en zwembad bovendien de uitgelezen plaats om verfrissing te zoeken bij een mojito of caipirinha.

In de challenge-zone kunnen jouw supporters je aanmoedigen terwijl jij in één van de tien challenges het beste van jezelf geeft. De toegang tot het terrein is gratis voor iedereen.

 In de Kids Village kunnen ook je kinderen een aantal mini-challenges proberen in verschillende sporten zoals hockey, basketbal of tennis. Ze kunnen er bovendien leuke prijzen mee winnen.