Logo of Team Belgium

Tijdens de Olympische Spelen in Rio zetten onze atleten de ultracomfortabele vrijetijdsschoen van Skechers in de schijnwerpers. De ´Team Belgium´ Limited edition van Skechers Belgium Footwear ziet er ronduit fantastisch uit en zet de Belgische driekleur op subtiele wijze in de kijker! Een absolute musthave voor iedere fan.


“Skechers is bijzonder blij dat wij de vrijetijdsschoen voor Team Belgium hebben mogen ontwerpen. En het resultaat mag er écht zijn: een knappe combinatie tussen onze bekende, zeer comfortabele Memory Foam zool en de Belgische kleuren. Ik ben er alvast van overtuigd dat de Belgische atleten in Rio de show zullen stelen tijdens hun voorbereiding en op de podia, maar ook dat de atleten écht zullen genieten van onze makkelijke en comfortabele vrijetijdsschoen om de straten van Rio te verkennen na het uitoefenen van de ongetwijfeld spannende wedstrijden.” aldus Niek Verbakel Marketing Manager Benelux.

De Skechers limited edition Team Belgium is vanaf nu te koop tegen de aanbevolen verkoopprijs van: 69,95 euro.

Over SKECHERS USA, Inc

SKECHERS USA, Inc (NYSE: SKX), gevestigd in Manhattan Beach, Californië, ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt een breed scala van lifestyle schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen, evenals professionele sportschoenen voor mannen en vrouwen. SKECHERS schoenen zijn verkrijgbaar in warenhuizen, speciaalzaken en meer dan 1000 SKECHERS winkels. Deze liggen in meer dan 100 landen en gebieden door een internationaal netwerk van dochterondernemingen in Canada, Brazilië, Chili, Japan van de Vennootschap, en in heel Europa, alsmede door middel van joint ventures in Azië en distributeurs over de hele wereld en natuurlijk in onze thuishaven de Verenigde Staten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.SKECHERS.com en volg ons op Facebook (facebook.com/SkechersBenelux).