Logo of Team Belgium


Eventeam werd door het BOIC aangesteld als officieel bureau in samenwerking met Voyage du Monde voor de ticketverkoop en pakketreizen naar de Olympische Spelen van Rio in 2016

“Wij zijn bijzonder trots op het vertrouwen dat het BOIC ons schenkt. Na het succes van de Spelen in Londen en Sotsji gaan wij ons uiterste best doen om tickets en packages te verkopen waarmee mensen Team Belgium kunnen gaan aanmoedigen in Rio.” Igor Juzon, CEO Eventeam.

Eventeam was eerder al het officiële ticketbureau voor het Franse Olympische Comité voor de Olympische Spelen van Londen 2012 en Sotsji 2014, en gaat nu dus opnieuw de internationale Olympische toer op.

Eventeam is een communicatie- en evenementenbureau dat werd opgericht in 2000 en gevestigd is in Parijs. Het is marktleider op het gebied van sport en grote internationale evenementen, en is ook een bekende en erkende partner voor het uitdenken, de productie en het managen van corporate events en op het gebied van travel management.

De start van de publieke verkoop via telefoon en via internet is voorzien voor begin mei 2015.

In afwachting en om als eerste op de hoogte gebracht te worden van de publicatie van onze aanbiedingen, kunt u zich nu reeds registreren op onze website www.eventeam2016.be