Logo of Team Belgium

Ondanks de 9.400km die Brussel scheiden van Rio de Janeiro, hoef je niets te missen van de Olympische Spelen. Dankzij de app van Team Belgium heb je de Spelen altijd binnen handbereik. Ontdek de Belgische atleten, volg jouw favorieten en blijf als eerste op de hoogte van hun resultaten.

Ondanks de grote afstand tot Rio de Janeiro en het tijdsverschil van vijf uur waren de Olympische Spelen nooit zo dichtbij. Met de gratis app van Team Belgium weet je op elk moment hoe het onze landgenoten vergaat. De app omvat alle info over de volledige Belgische delegatie, een overzichtelijke agenda van de volgende wedstrijden en real time resultaten van de Belgische atleten en teams.

Heb je favorieten onder de atleten en teams? Raadpleeg eenvoudig hun biografie, wedstrijddata en behaalde resultaten. De Borlées, Charline Van Snick, de Red Lions, Evi Van Acker, Jaouad Achab en andere sterren: alle topatleten zijn present. Met de handige meldingen mis je geen enkele wedstrijd op tv. Je wordt automatisch verwittigd wanneer jouw favoriete atleten en teams in actie treden. Dankzij AG Insurance maak je bovendien kans op fantastische prijzen. Doe mee aan de wedstrijd en maak kans om tickets te winnen voor de AG Insurance Memorial Van Damme.

Kortom, de app van Team Belgium is de beste manier om de Belgen te volgen op de Spelen. Download deze gratis app vandaag nog via de App Store of Google Play en je bent klaar om te supporteren!

 

Download on the App Store

 

Get it on Google Play


In het spoor van de atleten op teambelgium.be

Voor meer achtergrond bij de Belgische prestaties op de Olympische Spelen kan je terecht op www.teambelgium.be. Samen met Belga News Agency blikt Team Belgium vooruit op de volgende competities. Je vindt er ook reacties na de wedstrijden, interviews met onze topatleten, het volledige overzicht van de Belgische resultaten en een blik achter de schermen van het grootste sportevenement ter wereld.

Op teambelgium.be maak je kennis met de atleten, hun coaches en de volledige Belgische delegatie. Je komt er ook meer te weten over de 16 Belgische officials die in Rio de competities in goede banen zullen leiden.

Wil je elke ochtend een overzicht van de afgelopen dag in Rio?  Schrijf je dan in voor de Team Belgium News en krijg het nieuws over Team Belgium in je inbox.