Logo of Team Belgium

Vandaag werd in Peking om 20:00 Belgische tijd het startschot gegeven van de Olympische Winterspelen 2022. Uiteraard zit u bij de mediapartners van het BOIC op de eerste rij om op de hoogte te blijven van de prestaties van de Team Belgium atleten. Dit mag u tussen 4 en 20 februari van hen verwachten. 

Bij Sporza kan u dagelijks terecht op:    

  •  Sporza Beijing 2022 Live : tijdens de Winterspelen kunt u elke voormiddag afstemmen op Eén voor live-actie en samenvattingen.  
  • Sporza Beijing 2022 Magazine: van 5 tot 20 februari zal Imke Courtois de dag op de Winterspelen neerleggen met een magazine. Daarin blikt ze terug op de belangrijkste actie aan de hand van samenvattingen en interviews. Dagelijks te zien op Eén tussen 17u en 18u.  Dagelijkse liveblog op Sporza.be : op Sporza.be kunt u de hele dag terecht voor het belangrijkste nieuws uit Peking.
  • Livestream op Sporza.be : elke voormiddag streamt VRT de uitzending die op Eén wordt uitgezonden. 

Op de Franstalige zender RTBF brengen David Bertrand en Christophe Zenko vanuit Peking rechtstreekse verslaggeving over de  Team Belgium atleten en  hun prestaties. RTBF zal dagelijkse samenvattingen opnemen in haar nieuwsuitzendingen van 13.00 uur en 19.30 uur (zapping). Met 150 uur rechtstreekse verslaggeving - Tipik + Auvio - zal het live-aanbod zeker iets minder uitgebreid zijn dan tijdens de Olympische Zomerspelen maar de uitdrukkelijke wens is om een aanzienlijke inspanning te leveren in vergelijking met PyeongChang 2018.  

DPG Media met Het Laatste Nieuws aan de Nederlandstalige kant, en IPM Group en La DH Les Sports aan Franstalige zijde, zijn de mediapartners voor de geschreven pers. 

Belga Image is sinds jaren trouwe partner voor de prachtige foto’s.