Logo of Team Belgium

Dankzij jouw steun zullen tal van Belgische atleten in topvorm naar Rio 2016 kunnen. Wie weet mag je zelf ook je koffers pakken om hen daar te gaan aanmoedigen? Je maakt immers kans op een reis naar het hart van de Olympische Spelen of op één van de andere mooie prijzen.

Op 21 juni dompelen we je tijdens de Run to Rio onder in de Braziliaanse sfeer. Maar het zou zomaar eens kunnen dat jij binnenkort ook echt van een cocktail zit te genieten op een van de legendarische stranden van Rio de Janeiro. Eventeam, het officiële agentschap van het BOIC voor tickets en reizen naar Rio 2016, schenkt immers een reis voor twee personen naar de Olympische Spelen weg. De winnaar wordt via lottrekking bepaald. Iedereen die deelneemt aan de Run maakt dus kans om te winnen.

Een reis om nooit te vergeten

Je vertrekt op 13 augustus met het vliegtuig richting Rio de Janeiro. Eten en drinken staan er voor jou klaar. In Rio verblijf je aan boord van een cruiseschip in de Maravilha-haven. De haven bevindt zich in de Maracanã-zone, een van de vier zones waar de olympische competities zullen plaatsvinden. Onder andere de openingsceremonie, de atletiek en het volleybal spelen zich af op een boogscheut van de Maravilha-haven.

Tijdens je verblijf van vijf dagen krijg je de kans om de grootste sportmomenten ter wereld live mee te maken. Daarnaast kan je je volledig wijden aan de andere hoogtepunten van de ‘Prachtige Stad’: de Suikerbroodberg, het Christusbeeld, de stranden … En waarom niet eens binnenspringen in Casa Belgium, de trefplaats voor Belgische genodigden in Rio?

Nog meer prijzen

Rond 18u, na afloop van de marathlon en de challenges, start de prijsuitreiking. Eerst huldigen we de drie teams met de beste eindtijd. En natuurlijk mag de winnaar van de lottrekking ook het podium op. Hij of zij mag alvast beginnen te dromen van een trip naar de eerste Olympische Spelen op het Zuid-Amerikaanse continent.

Concreet:

Reis voor 2 personen
13 – 18 augustus 2016
verblijf in de Maravilha-haven, Rio de Janeiro
Vluchten, kamer met ontbijt en competitietickets inbegrepen