Logo of Team Belgium

Als sportliefhebber bent u vaak op zoek naar zowel personen-, bestelwagens, mono volumes als minibussen aan gunstige voorwaarden voor de verplaatsing van delegaties zowel in binnen- als buitenland. Europcar biedt u een oplossing en geeft alle Team Belgium fans speciale voorwaarden!

Iedere organisatie, persoon of bedrijf dat deel uitmaakt van Team Belgium kan via www.europcar.com een wagen huren en genieten van een exclusieve korting van 10% op de publieke online tarieven via het gebruik van de Team Belgium promo-code.

Hoe te werk gaan om de exclusieve korting van 10% te komen?

1. Ga naar www.europcar.com

2. Maak een keuze uit het wagenpark van 7500 voertuigen

3. Gebruik volgende promo-code: 513 11 510

Opgelet: reserveren kan uitsluitend via het gebruik van een creditcard.

Goed nieuws!

  • Wagens kunnen vanaf heden via deze promo-code zowel in het binnenland als het buitenland gehuurd worden en ook in de belangrijkste luchthavens.
  • Indien u een voertuig wenst te huren voor één dag in het weekend en dus geen extra huurdag wenst te betalen omdat de filialen gesloten zijn, dan kan dit voertuig op- en afgehaald worden in alle luchthavens in België. Deze filialen zijn open in het weekend.

Europcar

Met meer dan 60 jaar ervaring in de sector is Europcar wereldspeler en Europese leider in het verhuren van wagens. Met wereldwijde vestigingen in 140 landen en meer dan 200.000 voertuigen, is Europcar sterk vertegenwoordigd.