Logo of Team Belgium

Met 29 disciplines, waaronder 21 olympische, 12 competitiedagen, 11 gaststeden en niet minder dan 7.300 atleten, vertegenwoordigen de Kraków-Małopolska 2023 European Games het grootste multidisciplinaire sportevenement dat Polen ooit heeft georganiseerd. Om zoveel mogelijk supporters aan te trekken, is de prijs van de tickets uiterst democratisch. 

Krakow is deze zomer gaststad voor de derde editie van het grootste multidisciplinaire sportevent van Europa. Van 21 juni tot 2 juli zullen atleten uir 48 Europese landen er strijden voor het hoogste podium, 124 rechtstreekse quotaplaatsen voor de Olympische Spelen van Parijs in 2024 zijn er te verdienen in tien sporten.


Tickets aan democratische prijzen

Het organisatiecomité van de Europese Spelen Kraków-Małopolska 2023 zet in op de toegankelijkheid van de ticketprijzen. Met de verkoop van 10.000 tickets tegen een toegankelijke prijs en gratis toegang voor een aantal sporten zoals teqball, padel, muaythai en kickboksen, en de eerste drie dagen van de atletiekcompetitie, hoopt Polen de volgende generatie Poolse en Europese atleten aan te moedigen. Het organisatiecomité wenst zo een erfgoed na te laten aan Krakau en de regio Małopolska. 

Tickets voor de Europese Spelen zijn te koop sinds 12 april. Supporteren voor Team Belgium kan voor niet meer dan 90 Poolse zloty's per ticket, of €20. Dagkaarten en meerdagenpassen zijn ook verkrijgbaar aan democratische prijzen.  

Wacht niet langer, surf naar de officiële website van de European Games Kraków-Małopolska 2023 en kom juw favoriete Belgische atleten steunen!