Logo of Team Belgium

De raad van bestuur van het BOIC besliste op 26 juni om Eventeam aan te stellen als officieel bureau voor de ticketverkoop en de hospitality-programma’s voor de Olympische Spelen van Tokio in 2020. Eventeam zal het BOIC ondersteunen in het beheer van de tickets, de organisatie van de arrangementen en de reizen naar de Olympische Spelen in Japan.

Het agentschap krijgt de verantwoordelijkheid om de commercialisatie en de verdeling van de tickets en de organisatie van de reizen voor de partners van het BOIC, de sportfederaties en de Belgische supporters in goede banen te leiden.

Het BOIC werkte al samen met Eventeam voor de Olympische Spelen van Rio in 2016. Ook was Eventeam daarvoor al het officiële ticketbureau voor het NOC Frankrijk voor de Olympische Spelen van Londen 2012, Sotsji 2014, Rio 2016. Ook voor PyeongChang 2018 is Eventeam het ticketbureau voor het Franse Olympische Comité.

“We zijn zeer trots op het vertrouwen dat het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité ons opnieuw geeft,” zegt Igor JUZON, algemeen directeur van de Groep Eventeam. “Net zoals voor de Spelen in Rio in 2016 zullen we alles in het werk stellen om de ticketverkoop en de packages zo goed mogelijk op de markt te brengen voor iedereen die de Belgische delegatie in Japan wil aanmoedigen. De Spelen in Tokyo doen ons alvast dromen, we zullen jullie vergezellen op deze unieke en magische ervaring van de Olympische Spelen.”

Vanaf september 2018 lanceert Eventeam een informatiesite, de start van de publieke verkoop via internet wordt voorzien in het eerste trimester van 2019.