Logo of Team Belgium

Talloze Team Belgium-fans hebben de weg naar de webshop met de Team Belgium merchandise lijn voor Parijs 2024 gevonden! En jij? Ben jij er al geweest? Surf vandaag nog naar de Team Belgium webshop en word een trotse Team Belgium-ambassadeur!

Eind vorig jaar stelde het BOIC voor het eerst de officiële Team Belgium teamwear collectie beschikbaar aan de fans. Surf naar de Team Belgium Webshop  en ontdek de uitgebreide collectie van officiële sportswear en leisure wear en accessoires die onze atleten zullen dragen tijdens de Olympische Spelen van Parijs 2024. 

Op de webshop kan je als echte Team Belgium supporter terecht om er allerhande leuke producten te bestellen. Je hebt de keuze uit T-shirts, polo’s, met korte of met lange mouwen, hoodies, sweaters, broeken, vestjes, sneakers, rugzakken, … een sympathieke, stijlvolle en comfortabele collectie van Team Belgium partner Peak. Het design is van de hand van Fairchild. Artikelen waar je alleen maar blij en trots van kunt worden.

Word Team Belgium ambassador

Door onze officiële Team Belgium teamwear te dragen, word je een Team Belgium ambassador en omarm je met trots de Olympische waarden. 

Hou de webshop in de gaten, want er komen nog nieuwe artikelen bij om je Team Belgium collectie te vervolledigen: lanyards, handdoeken, sleutelhangers, tote bags, paraplus, poncho’s, koffietassen, waterflesseb, zitzakken, suppotersvlaggen, kousen, flip flops, haarbanden, zonnehoedjes, aflossingsstokken, skateboards,  …

Steun jouw favoriete atleten en kleed jezelf in stijl met de officiële Team Belgium wear! Shop nu de officiële Team Belgium Paris 2024 collectie!