Logo of Team Belgium

Het klassieke wielervoorjaar is van start gegaan. Zin om ook je fiets van stal te halen en de weg op te gaan? Wat is er beter dan dat te doen in stijl met de gloednieuwe 'Olympic Edition' wieleroutfit. 

Wij hebben goed nieuws voor jou! Op 6 maart wordt de officiële ‘Belgian Cycling Olympic Edition’ gelanceerd op de Team Belgium e-shop.  Daar kan je de volledige collectie vinden: jerseys, bibs voor mannen, vrouwen en kinderen, en technische sokken voor zowel mannen als vrouwen.  

De Olympic Collection heeft exact hetzelfde ontwerp als de outfit die de Team Belgium-renners zullen dragen tijdens de Olympische Spelen van Parijs 2024!" 

Voor het design van deze Olympic edition tekenden Belgian Cycling en Team Belgium, fabricant is Bioracer. 

Gesigneerde truitjes 

Tot 5 maart 23u59 kon je deelnemen aan de pre-order die in januari op Velofollies in Kortrijk werd gelanceerd.  
En hier komt het spannende deel: op 6 maart wordt uit alle pre-orders één gelukkige winnaar gekozen. De winnaar ontvangt  een truitje gesigneerd door onze drie wielerhelden Lindsay De Vuylder, Hélène Hesters en Wout Van Aert.  

Nog meer nieuwe items op de Team Belgium e-shop 

Voor de echte Team Belgium fans is er nog meer goed nieuws. Sinds half februari zijn er ook nieuwe items toegevoegd aan de Team Belgium e-shop. Van leggings tot tanktops, tennisrokjes tot cropped T-shirts - we hebben alles wat je nodig hebt om in stijl te sporten en jouw favoriete atleten te steunen!

Blijf de Team Belgium Webshop in de gaten houden, want er komen nog meer items bij om jouw Team Belgium collectie te vervolledigen: van lanyards tot supportersvlaggen en  koffiemokken, ...

Team Belgium Officiële Parijs 2024 collectie