Logo of Team Belgium

Golf To Tokyo is het eerste van de zes fundraising events van de ‘Road To Tokyo’ die het BOIC organiseert voor bedrijven in het kader van de Olympische Spelen in de Japanse hoofdstad. ‘Golf Château de la Tournette’ in Nijvel is op 4 september voor de tweede maal op rij gastheer voor dit fundraisingevent met Belgische topgolfers. Door deel te nemen kunnen bedrijven zich associëren met de olympische thematiek en steunen zij de atleten van Team Belgium. Chloé Leurquin, Nicolas Colsaerts, Thomas Detry en Thomas Pieters hopen op uw deelname.

Onze Belgische topgolfers, de peters van dit event, Gaston Roelants, voorzitter van de Belgian Olympians en Jean-Michel Saive, voorzitter van de Atletencommissie van het BOIC en van de Atletencommissie van het EOC, zijn slechts enkele namen van olympische helden die u op 4 september zal ontmoeten en die zullen deel uitmaken van de verschillende teams.

Als toemaatje geeft onze Belgische golfwereldtop ook een golfdemonstratie in het idyllische decor van Château de la Tournette .

Meer informatie over Golf to Tokyo of uw team inschrijven kan door te mailen naar Christine De Vos, Promotion Manager, c.devos@olympic.be.