Logo of Team Belgium

U staat ieder weekend op de Greens ? Of uw wil uw perfecte golfswing nog eens boven halen en bovendien bent u een supporter van Team Belgium? Zoek dan binnen uw bedrijf een team van 4 personen bij elkaar en kom op 4 juni golfen samen met onze Belgische elitegolfers Nicolas Colsaerts, Thomas Detry en Thomas Pieters.

«Golf Château de la Tournette» in Nijvel is op 4 juni voor de derde maal op rij gastheer voor de Golf to Tokyo, het fundraisingevenement dat het BOIC organiseert ten bate van de Team Belgium atleten op hun weg naar Tokio 2020.

De peters van dit event, Gaston Roelants, voorzitter van de Belgian Olympians en Jean-Michel Saive, voorzitter van de Atletencommissie van het BOIC en van de Atletencommissie van het EOC, zijn slechts enkele namen van olympische helden die u op 4 juni zal ontmoeten en die zullen deel uitmaken van de verschillende teams.

Meer informatie over de Golf to Tokyo krijgt u bij Christine De Vos, Promotion Manager, c.devos@olympic.be.

Fundraisingevenement van het BOIC
Golf to Tokyo is één van de zes fundraising events van de Road to Tokyo die het BOIC organiseert voor bedrijven in het kader van de Olympische Spelen in 2020 in de Japanse hoofdstad.

Op maandag 5 september 2018 gaf Team Belgium de aftrap voor zijn campagne voor de Olympische Spelen in Tokio. Toen verzamelden zo’n 200 golfspelers samen met onze golfsterren Nicolas Colsaerts, Chloé Leurquin en Thomas Detry voor de eerste editie van de Golf to Tokyo in Golf Château de la Tournette in Nijvel, naar het succesrecept van de Golf to Rio in 2015. Liefst 44 teams namen toen deel, 176 spelers vertegenwoordigden 30 bedrijven.