Logo of Team Belgium

Groep ADMB is officieel ‘Gold’ partner van het BOIC. De overeenkomst werd vandaag afgesloten in aanwezigheid van olympische atleten Bart Swings en Simon Gougnard voor een periode van 4 jaar.

Het aantal Belgen in de Top 8 op de Olympische Spelen beduidend verhogen, dat is de visie van het BOIC. Daar geloven we meer dan ooit in. Met de steun van onze Team Belgium partners kunnen we onze atleten voorbereiden op en uitsturen naar de verschillende Olympische competities. We streven hierbij naar excellentie. Om onze ambities op dit vlak na het succes van Rio 2016 te kunnen waarmaken zijn extra inkomsten uit partnerships nodig .

Philippe Vander Putten, CEO van het BOIC : “Team Belgium staat voor de gezamenlijke inspanningen van de atleten, hun coaches, de sportfederaties en –administraties, de supporters en uiteraard ook van de bedrijfswereld. Die vormt de noodzakelijke ondersteuning die onze topatleten nodig hebben om hun droom te verwezenlijken. Wij hebben onze ‘Road to Tokyo’ aangevat en ik ben verheugd dat Groep ADMB zich engageert om samen met ons als partner deze tocht te maken. Ik heet Groep ADMB van harte welkom binnen Team Belgium.”

Groep ADMB ziet het partnership met Team Belgium als een belangrijke troef in zijn plannen om ook in de toekomst dé HR-dienstverlener in België te blijven voor ondernemende mensen en al wie hen omringt.

Philip Van Eeckhoute, CEO van HR-dienstengroep ADMB: “Dit partnership met het BOIC is voor onze organisatie een zeer logische stap. Onze doelstelling is er elke dag te staan voor vele duizenden ondernemers en werkgevers met de gepaste ondersteuning voor alles wat met de mensen in hun bedrijf of organisatie te maken heeft. Om dat waar te maken, werken onze 1.300 medewerkers in hechte teams, waarbij elk zijn expertise inbrengt om voor de klant het verschil te maken en steeds beter te doen. De link naar de topsport is dus nooit veraf. Bovendien vinden we de waarden die ADMB koestert – teamwork, elke dag streven naar het beste, samen met de klant vooruitkijken – duidelijk terug in de aanpak van het BOIC. In die zin kunnen we spreken van een ‘perfect match’. We kijken alvast enthousiast uit naar de samenwerking. “