Logo of Team Belgium

Nu de Olympische Spelen naar Parijs komen, krijg jij de kans om het grootste sportevenement ter wereld van dichtbij mee te maken. In Parijs kan je naar de olympische competities gaan kijken van je favoriete Team Belgium atleten én je kan naar het Lotto Belgium House, de ‘place to be’ voor alle Team Belgium supporters. Om het Lotto Belgium House te bezoeken, moet je tickets aankopen, en dat kan hier.

Het Lotto Belgium House neemt zijn intrek in de Salons Hoche, een prachtige en ruime eventlocatie in hartje Parijs, op een steenworp van de Arc de Triomphe. Ook de Place de la Concorde en de Eiffeltoren, waar onder andere de aankomst van het wegwielrennen zal plaatsvinden en beachvolleybal en urban sports zoals 3×3 basketbal gespeeld worden, zijn niet veraf.

De Salons Hoche bieden een fantastisch kader om de atleten van Team Belgium te huldigen in een omgeving die Belgische uitmuntendheid op het gebied van gastronomie, kunst, muziek en technologie in de verf zet.   

Wat mag je verwachten?  

Aan het begin van de 20e eeuw, tijdens de "Roaring Twenties", kon je in de Salons Hoche terecht voor een leuk dansfeest. Van 26 juli tot 11 augustus 2024 wordt het Lotto Belgium House daar dé ‘place to be’ voor Belgische fans tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Allen dus richting Les Salons Hoche. In het Lotto Belgium House zal je je favoriete Team Belgium atleten kunnen ontmoeten, zal je de Spelen kunnen volgen op groot scherm, meevieren met medaillewinnaars.  

Maar ook genieten van live concerten van Belgische artiesten en dj’s, je zal er kunnen gaan shoppen in de Team Belgium shop, er komt een Belgian Sports Bar, een bistro met de beste wafels, garnaalkroketten en andere Belgische culinaire klassiekers, en van heerlijk tafelen in het restaurant waar onze beste Belgische sterrenchefs aan het fornuis staan.  

Een mix van animaties, entertainment, optredens, vieringen met atleten en een ode aan de Belgische keuken, kortom verwacht je aan een Belgisch olympisch feest in hartje Parijs en dat 17 dagen lang. 

Tickets  

Het Lotto Belgium House zal zo'n 2.000 fans per dag verwelkomen. Over de hele periode van de Spelen kunnen meer dan 30.000 supporters terecht in het Lotto Belgium House. Per sessie verwelkomen we 1.000 fans! 

Je kan een ticket aankopen voor één of meerdere tijdslot naar keuze. Je kan kiezen uit een ticket voor het dag - of avondprogramma.  

Het dagprogramma loopt van 11u00 tot ongeveer 17u30. Het avondprogramma begint rond 18u00 en eindigt om 02u00. 

Tickets voor overdag kan je kopen vanaf 15 euro, voor de avondsessies vanaf 25 euro en er is telkens een drankje inbegrepen in het ticket.  
Voor kinderen onder de 16 jaar is de toegang tot het Lotto Belgium House gratis (met uitzondering van de vipruimtes). 

Meer info over onze verschillende packages kan je vinden op de site van het Lotto Belgium House.