Logo of Team Belgium

Op 21 april organiseert het BOIC een workshop 'Women in Sports: Unlocking the Potential of Leaders' in samenwerking met ‘Women Lead Sports’ over communicatie- en leadershipskills. Deze workshop is bedoeld voor vrouwen in leidinggevende functies binnen federaties of vrouwen die in de toekomst mogelijk leidinggevende posities gaan bekleden.


Praktische informatie:

  • 21 april 2023 van 9u tot 16u
  • Plaats: Belgisch Olympisch & Interfederaal Comité, Boechoutlaan 9, 1020 Brussel
  • Vereisten: CV en motivatiebrief in het Engels
  • Inschrijving: gratis, plaatsen zijn beperkt

  • Solliciteer nu!

Programma:

Deze workshop wordt gefaciliteerd door Gabriela Müller, een ervaren coach op het gebied van leadership en communicatie die regelmatig seminars verzorgt voor het Internationaal Olympisch Comité (IOC).  

Deze dag is bedoeld voor vrouwen in leidinggevende posities of vrouwen die mogelijks leidinggevende posities zullen gaan bekleden binnen het BOIC en/of binnen de federaties aangesloten bij het BOIC.

Deze workshop wordt volledig in het Engels gegeven en vereist dus voldoende kennis van het Engels om actief te kunnen deelnemen.

 

Over het GAMES-project

  • Het GAMES-project (Guidance to achieve more equal leadership in sport) is een ERASMUS Plus-project dat tot doel heeft de gendergelijkheid in belangrijke management- en besluitvormingsfuncties van de Nationale Olympische Comités (NOC's) en hun leden te verbeteren door structurele veranderingen in hun bestuur te bevorderen.
  • Het BOIC neemt aan dit project deel met 7 andere NOC's (Tsjechië, Duitsland, Griekenland, Ierland, Letland, Noord-Macedonië en Turkije). Het wordt gecoördineerd door de Europese Olympische Comités (EOC) met de steun van het Internationaal Olympisch Comité (IOC). Het BOIC heeft zich ertoe verbonden een actieplan te ontwikkelen voor de bevordering van gendergelijkheid binnen zijn organisatie en een nationaal lanceringsevenement voor dit plan te organiseren.

GAMES-project


Meer informatie krijgt u bij Daniela Jost, HR-manager en coordinator van het GAMES-project - d.jost@olympic.be - +32 486 539 537