Logo of Team Belgium

Nu de Olympische Spelen naar Parijs komen, krijg jij de kans om het grootste sportevenement ter wereld van dichtbij mee te maken. Ook zonder tickets kan je de Team Belgium atleten aan het werk zien en de olympische sfeer opsnuiven, en wel in het Lotto Belgium House.  

Het Lotto Belgium House neemt zijn intrek in de Salons Hoche, een prachtige en ruime eventlocatie in hartje Parijs, op een steenworp van de Arc de Triomphe. Ook de Place de la Concorde en de Eiffeltoren, waar onder andere de aankomst van het wegwielrennen zal plaatsvinden en beachvolleybal en urban sports zoals 3×3 basketbal gespeeld worden, zijn niet veraf. De Salons Hoche bieden een fantastisch kader om de atleten van Team Belgium te huldigen in een omgeving die Belgische uitmuntendheid op het gebied van gastronomie, kunst, muziek en technologie in de verf zet.  


Wat mag je verwachten ? 

Aan het begin van de 20e eeuw, tijdens de "Roaring Twenties", was Salons Hoche de 'place to be' voor een leuk dansfeest. Van 26 juli tot 11 augustus 2024 wordt het Lotto Belgium House daar dé ‘place to be’ voor Belgische fans tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Allen dus richting Les Salons Hoche. In het Lotto Belgium House zal je je favoriete Team Belgium atleten kunnen ontmoeten, je zal de Spelen kunnen volgen op groot scherm, meevieren met medaillewinnaars. 

Maar ook genieten van live concerten van Belgische artiesten en dj’s, je zal er kunnen gaan shoppen in de Team Belgium shop, er komt een Belgian Sports Bar, een bistro met de beste wafels, garnaalkroketten en andere Belgische culinaire klassiekers, en van heerlijk tafelen in het restaurant waar onze beste Belgische sterrenchefs aan het fornuis staan. 


Tickets 

Het Lotto Belgium House zal 2.000 fans per dag ontvangen, verdeeld over een dag- en een avondprogramma. Voor de dagsessie verwachten we je vanaf 10:00 ‘s ochtends, de avondsessie sluit haar deuren om 3:00 ‘s nachts.
Per sessie verwelkomen we 1.000 fans!

Over de hele periode van de Spelen kunnen meer dan 30.000 supporters terecht in het Lotto Belgium House. Tickets voor overdag kan je kopen vanaf 15 euro, voor de avondsessies vanaf 25 euro en er is telkens een drankje inbegrepen in het ticket. De verkoop gaat dit najaar van start. 

Afspraak volgend jaar in het Lotto Belgium House! Schrijf je hier in!