Logo of Team Belgium

Het BOIC heeft altijd beroep gedaan op de expertise van Sportspress.be om beter ten dienste te staan van de Belgische pers. Of het nu voor de Olympische Spelen was of voor andere belangrijke gelegenheden, Sportspress.be heeft steeds zijn know how aangeboden. Wij zijn daar zeer dankbaar om. Jos Segaert, uittredend secretaris-generaal van Sportspress.be was een zeer gewaardeerde medewerker.

Zijn aanwezigheid aan de zijde van Team Belgium tijdens de Spelen van Athene in 2004, die van Peking in 2008 en die van Londen in 2012 werd zeer geapprecieerd door de pers, door de atleten en door de entourage van de atleten. Wij zijn hem daar bijzonder erkentelijk voor.

Op zaterdag 28 februari is er een einde gekomen aan het mandaat van Jos Segaert als secretaris-generaal van Sportspress.be. Jos heeft deze functie zestien jaar lang met hart en ziel uitgeoefend. De Algemene Vergadering van Sportspress.be heeft Pierre Bilic verkozen als nieuwe secretaris-generaal. Pierre was tot nu toe actief als journalist bij Sport/Voetbalmagazine.