Logo of Team Belgium

Van de Velde, het bedrijf achter o.m. PrimaDonna, en het BOIC gaan samen in zee. De Belgische fabrikant zal de lingerie ontwerpen voor de vrouwelijke atleten van Team Belgium die deelnemen aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo.

PrimaDonna staat voor fashionable luxelingerie met de ultieme pasvorm en de allerbeste ondersteuning voor vrouwen met een grotere cupmaat. Dankzij PrimaDonna Sport, een collectie trendy sportbh’s met een uitstekende pasvorm, ondersteunt PrimaDonna vrouwen ook tijdens het sporten. Want nergens is een ondersteuning van je boezem zo belangrijk, als tijdens het sporten. Bovendien geeft mooie lingerie een boost aan je zelfvertrouwen, ook zo wil PrimaDonna de vrouwelijke atleten een duwtje in de rug geven om de beste prestaties neer te zetten in Tokyo.

Marleen Vaesen, CEO van Van de Velde : “PrimaDonna’s missie is al van bij het begin dezelfde: vrouwen ondersteunen en een goed gevoel geven met lingerie die perfect zit én er mooi uitziet. Onze pasvorm is legendarisch. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat we nu ook onze Belgische atletes de nodige steun kunnen bieden, niet alleen om het beste van zichzelf te kunnen geven op de Olympische Spelen in Tokyo maar ook bij het streven naar gendergelijkheid in de sportwereld.
Onze sportbh, die deel zal uitmaken van de officiële outfit van Team Belgium, is een absolute topper die z’n efficiëntie reeds heeft bewezen. Na een uitgebreide sportbh-test concludeerden onderzoekers van de Universiteit van Portsmouth dat de gepatenteerde sportbh’s van PrimaDonna niet alleen over hippe looks beschikken, maar je borsten tijdens het sporten ook de allerbeste ondersteuning bieden.
En uiteraard zijn we als Belgisch lingeriebedrijf, dat dit jaar haar 100e verjaardag viert, zeer fier om met onze lingerie een bijdrage te kunnen leveren aan Team Belgium op een prestigieus sportevenement als de Olympische Spelen.”

“Met PrimaDonnna hebben we een kwaliteitspartner gevonden, de collecties zijn precies wat we zochten, het enthousiasme van de teams is groot en bovendien is PrimaDonna 100% Belgisch.”, aldus Rob Vanhees, Marketing & Partnership manager bij het BOIC.

De PrimaDonna collectie wordt op 17 maart voorgesteld tijdens de Catwalk to Tokyo in Brussel. Maar daar later meer over.