Logo of Team Belgium

Nu zondag - op 14 mei - vindt de allereerste Lotto Team Belgium Cyclo plaats in Tubeke! En dit zijn de 6 goede redenen waarom ook u zou moeten deelnemen.

1. Fiets samen met Team Belgium atleten

Krijg de exclusieve kans om te fietsen naast  bekende (ex-)atleten. Het Team Belgium-peloton heeft een gezamenlijke start om 9u30. Iedere atleet kiest nadien zijn eigen afstand en eigen tempo. Lotte Kopecky, Emma Meesseman, Hanne Desmet, Jorre Verstraeten, Tim Brys, Paulien Couckuyt, Jasper Lefevere, Gaelle Mys en Jean-Michel Saive zijn slechts enkele namen die u tegen het lijf zal kunnen lopen op 14 mei.

2. Een gratis Team Belgium drinkbus

Krijg een unieke inkijk op het gloednieuwe complex van de Red Flames, de rode duivels en Belgian Cycling, daar is ook de start- en finishlocatie.
Als je meefietst krijgt u ook een leuke Team Belgium drinkbus aan de start! 


3. Fiets langs een pittoresk parcours

U fietst een mooi parcours door Waals-Brabant. Gezellige en rustiek glooiende wegen staan garant voor een pittoreske route.


4. Kids village 

Verschillende activiteiten op maat van kinderen. Kindergrime, springkastelen en teqball, het kan allemaal op 14 mei in Tubeke. Niet meefietsen maar wel gezellig de sfeer komen opsnuiven (met het gezin) is zeker mogelijk.

5. De après-bike

Na de inspanning wacht u een gezellige après-bike met live muziek tussen 13u en 16u. Blijf dus gerust even hangen voor een hapje en een drankje in de gezellige sfeer. 


6. Het wordt mooi weer

Het voorspelde weer voor zondag: 19 graden en een stralend zonnetje. Wat kan men nog meer willen voor een fantastische dag op en naast de fiets? 


Redenen genoeg om samen de campagne Road To Paris 2024 van de Team Belgium atleten succesvol op gang te trappen! Nog nie tingeschreven? Het kan nog! 


Schrijf je nu in ✔  

Tot zondag in Tubeke! 

Team Lotto Team Belgium Cyclo