Logo of Team Belgium

De Nationale Loterij is al jaren trouwe hoofdpartner van het BOIC. Die jarenlange samenwerking komt elke keer weer versterkt naar voren in de vierjaarlijkse Olympische Spelen. Zo zal de Nationale Loterij net als in Tokio 2020 opnieuw integraal instaan voor de premies van alle top 8-atleten en hun coaches.

Iedereen Team Belgium in Parijs

In 2024 zijn deze Spelen net iets specialer dan anders. Niet Tokio of Melbourne maar Parijs vormt straks het decor, bijna een thuismatch dus. Met de steun aan het Lotto Belgium House ontstaat een ontmoetingsplaats én place to be voor alle Belgische fans. Met Lotto wil de Nationale Loterij uitdrukkelijk Team Belgium en de Olympische vibe dichtbij zoveel mogelijk Belgische fans brengen.

Zo is er in de maand mei 2024 de campagne “Lotto Team Belgium” waarmee je 50 duo pakketten kan winnen voor de Olympische Spelen en Team Belgium live kan gaan aanmoedigen in Parijs.

Speel Lotto in mei en win

De actie 'Lotto - Team Belgium' bestaat uit een reeks trekkingen waarmee je een complete package kunt winnen voor 2 personen om Team Belgium in een competitie aan te moedigen tijdens de Olympische Spelen in Parijs én de sfeer kan opsnuiven in het Lotto Belgium House. Je kan daarnaast ook een reischeque winnen ter waarde van € 1.500.

Om kans te maken op één van die prijzen, moet je Lotto spelen in de loop van de maand mei 2024 en je registreren voor de actie.

Meer info over Lotto Team Belgium:  Win Duo-Pakketten voor de Olympische Spelen met Lotto Team Belgium - Nationale Loterij (nationale-loterij.be)