Logo of Team Belgium

Team Belgium partner Spadel verwent de Team Belgium supporters met 20 packs Spa Finesse (1,25L). Voor festivalliefhebbers geeft Spadel bovendien ook nog eens één duo ticket weg voor Rock Werchter. Haal je festival-outfit uit de kast en doe mee met de wedstrijd.

Wil je “Spa Finesse” gratis proeven en ook nog eens naar Rock Werchter, stuur dan een e-mail naar info@olympic.be met vermelding van “SPADEL”, uw naam, voornaam, adres, e-mail en telefoonnummer.

Op 19 mei 2017 zal een onschuldige hand de 20 winnaars van een pack Spa Finesse aanduiden en de winnaar van het duo ticket voor Rock Werchter. Meedoen kan tot 18 mei.

Spa Finesse Van nature licht sprankelend
Water is een essentieel element voor het leven. Het lichaam van een volwassene bevat 60% water. Een goede hydratatie is dan ook van uiterst groot belang en we moeten minstens 1,5 tot 2 liter drinken per dag. Spa Finesse, het licht sprankelende water van Spa heeft zijn subtiele sprankel te danken aan de natuurlijke aanwezigheid van koolzuur. Bijna 50 jaar sijpelt elke druppel langs de rotsen van de Venen om zich te vormen tot een natuurlijk, lichtbruisend mineraalwater. www.spa.be