Logo of Team Belgium

Voor wie volgend jaar naar de Olympische Spelen in Parijs wil en nog geen ticket heeft kunnen bemachtigen, is er goed nieuws. De derde fase van de kaartverkoop is begin juli van start gegaan op het officiële ticketplatform Paris 2024. Je kan losse tickets kopen voor basketbal, handbal, voetbal en zeilen. 

Deze keer worden de tickets in real time aangeboden op basis van first in first served, zonder voorafgaande registratie of loting. Dit is de eerste fase, die volledig open is voor iedereen. 

Deze verkoopfase was oorspronkelijk gepland voor eind 2023, maar werd eerder gelanceerd vanwege de grote vraag aan het begin van het jaar tijdens de eerste twee fasen. 

Een mooie gelegenheid om de Olympische Spelen te beleven buiten Parijs. Er zijn tickets beschikbaar voor de voetbaltoernooien voor mannen en vrouwen (Bordeaux, Nantes, Nice, Marseille, Lyon en Saint-Etienne), voor de basketbal- (kwalificatie rondes) en handbalcompetities in Lille en zeilcompetities in Marseille. 

De regels voor ticketverkoop blijven ongewijzigd. Op elke ticketaccount kunnen tot 30 tickets worden gekocht voor alle Olympische verkoopfasen samen, inclusief de tickets die al tijdens de eerste twee fasen zijn gekocht.