Logo of Team Belgium

Als officiële partner van Team Belgium voor de niet-technische sportkleding, is Peak de komende maand één van de centrale kledingpartners die Team Belgium vestimentair zullen ondersteunen tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Daar zullen de Belgische atleten de sportkledij van Peak dragen in het olympisch dorp, tijdens de sluitingsceremonie en tijdens de medailleceremonies. 

Sinds de Olympische Spelen van Tokio heeft Peak bewezen een uitstekende partner van Team Belgium en Paralympic Team Belgium te zijn door onze atleten te voorzien van hoogwaardige sport-en vrijetijdskledij. 

Webshop Team Belgium 

Nog op zoek naar een outfit om jouw sportieve doelen te bereiken? Zin om deze zomer Team Belgium in stijl aan te moedigen? Dan heeft Peak goed nieuws! Om iedereen te laten genieten van de speciaal ontworpen collectie voor de Olympische Spelen, is er een webshop opgericht via de site van Team Belgium.  

Door de officiële Team Belgium teamwear te dragen, word je een Team Belgium ambassador en omarm je met trots de Olympische waarden. Het ontwerp komt van de hand van voormalig Olympiër Alexa Fairchild.  Zij heeft het Embrace-concept geïntroduceerd dat gebaseerd is op het motto "Unity is Strength" dat de kern vormt van het Belgische embleem. Het symboliseert verbondenheid, steun en solidariteit. Together We Are Team Belgium dus. Er is een heel groot aanbod met artikelen voor iedereen. Vooral de t-shirts, hoodies en half-zippers vallen in de smaak bij de Belgische fans.  

Wie zijn supportersoutfit nog niet heeft aangeschaft, kan terecht op https://shop.teambelgium.be/. Wacht zeker niet te lang, want momenteel genieten de fans van 10% korting op het volledige aanbod! Actie geldig tot 5 juli. 

Pop-up store tijdens de Spelen 

Meer fan van de fysieke winkels waar je de kledingstukken kan passen? Dan zijn de Team Belgium pop-up shops iets voor jou! Wie deze zomer komt supcporteren op het Olympic Festival in Middelkerke of in het Lotto Belgium House in Parijs, zal de kans krijgen om de officiële Team Belgium kledij te passen. 

Beide evenementen zullen pop-up stores inrichten waar de fans in alle rust en comfort hun favoriete Team Belgium kledingstukken kunnen uitproberen. Zo ben je zeker van de juiste maat. Verder zullen er ook heel wat goodies te verkrijgen zijn, waarmee jullie in de beste omstandigheden kunnen supporteren voor Team Belgium. De pop-up shops zullen dagelijks geopend zijn tijdens de Olympische Spelen (26 juli – 11 augustus), van 10u tot 18u. 

Internationaal gerenommeerd merk 

Opgericht in 1989, heeft Peak Sport bijna 30 jaar ervaring en een geschiedenis van voortdurende groei en innovatie. Het merk streeft ernaar om een wereldwijd erkend en duurzaam bedrijf te worden, met aandacht voor design en comfort. Naast Team Belgium, werkt Peak ook samen met andere nationale Olympische comités waaronder Nieuw-Zeeland en Slovenië, wat hun expertise en ervaring binnen de sportwereld onderstreept.