Logo of Team Belgium

Op 5 augustus 2016 werd in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro het startschot gegeven voor de Olympische Spelen van de 31e Olympiade. Daar won Team Belgium 6 medailles, twee van elke kleur. Op precies één jaar na de Spelen organiseert Team Belgium verschillende wedstrijden met prachtige prijzen op zijn Facebookpagina. Meedoen doet u zo.

Iedereen herinnert zich gouden Greg Van Avermaet (wielrennen) en Nafissatou Thiam (atletiek), de zilveren medailles van de Red Lions (hockey) en van Pieter Timmers (zwemmen), en het bronzen eremetaal van Jolien D’Hoore (wielrennen) en van Dirk Van Tichelt (judo).

Team Belgium wil deze uitzonderlijke editie vieren samen met de zes olympische kampioenen die u graag afspraak geven op 5 augustus op de Facebookpagina van Team Belgium.

Meedoen is eenvoudig
‘like’ voor 21 augustus de wedstrijd op de Facebookpagina van Team Belgium en u maakt kans op één van de vele mooie prijzen: vliegtuigtickets van Brussels Airlines, een exclusieve Samsonite-reiskoffer, outfits van Jako, schoenen van Skechers, … Daar stopt het niet: hoe meer ‘vind-ik-leuks’ de pagina van Team Belgium krijgt, hoe meer prijzen we weggeven.