Logo of Team Belgium

Vanaf vandaag scheiden minder dan 100 dagen ons nog van de start van de Paralympische Spelen van Parijs 2024! Een unieke kans om één van de meest uitzonderlijke evenementen ter wereld van dichtbij te beleven. Daarom opent Paralympic Team Belgium in het hart van Parijs voor de allereerste keer een eigen uitvalsbasis voor zijn supporters, het “Lotto Paralympic Belgium House”.  

Het Lotto Paralympic Belgium House wordt dé ontmoetingsplek voor de paralympische beweging, supporters, partners en media. Van 28 augustus tot en met 7 september zal het House iedereen verwelkomen die de paralympische sfeer wil opsnuiven in Parijs. 

Het Pavillon Elysée Té zal het decor vormen voor het Lotto Paralympic Belgium House. Het is een historisch gebouw gelegen aan de Champs-Élysées in Parijs. Architect Albert Ballu ontwierp het in art-nouveaustijl naar aanleiding van de wereldtentoonstelling van 1900. Het paviljoen staat bekend om zijn prachtige decoraties, met name de gevel met geglazuurde tegels en smeedijzeren details. 

In het Lotto Paralympic Belgium House zal iedereen kunnen genieten van: 

  • Live uitzendingen met de prestaties van onze atleten op groot scherm 
  • Belgische catering, zoals een traditioneel frietje en een verfrissend biertje 
  • Meet & greets en medaillevieringen met de atleten van Paralympic Team Belgium 
  • Entertainment door o.a. getalenteerde artiesten die de feeststemming verder zullen versterken 
  • Activiteiten voor jong en oud 

Koop nu je tickets! 

Vanaf vandaag kunnen tickets gekocht worden om deel uit te maken van dit uitzonderlijke concept, en dat vanaf €9 voor een toegangsticket met drankje. Het dagprogramma loopt van 10u tot 18u, het avondprogramma van 18u tot middernacht. 

Ontdek er hier meer over!

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? 

Jullie willen Paralympic Team Belgium in de aanloop naar Parijs een duwtje in de rug geven en jullie vragen zich af of jullie ons kunnen helpen? Dat kan zeker! Hoe? Door de post te liken en te delen met jullie contacten via onze Facebook- en Instagram-accounts (@paralympicteambelgium) en door ons te taggen in jullie posts. 

Laten we allemaal samen van dit allereerste Paralympic Belgium House een succes maken!