Logo of Team Belgium

Op donderdag 30 november gaan er meer dan 400.000 nieuwe tickets voor de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024 in de verkoop, voor álle sporten. Kon je nog een ticket bemachtigen voor je favoriete sport of ben je nog op zoek naar een eindejaarscadeau? Dan is dit een unieke kans om iets buitengewoons te schenken!  

Het gaat over nieuwe tickets voor alle sessies, inclusief diegenen die eerder "uitverkocht" waren. Dit zijn onder andere tickets die waren vastgelegd voordat de capaciteit van elke wedstrijdlocatie werd bijgesteld. In totaal gaat het dus over meer dan 400.000 tickets! 

Alle sporten en sessies zijn te koop 

Alle sporten zijn opnieuw beschikbaar, zowel voor de Olympische als Paralympische Spelen, ook alle  finales. Er zijn ook tickets beschikbaar voor de ceremonies: vanaf €90 voor de Olympische openingsceremonie op de Seine en €150 voor de Paralympische openingsceremonie op de Place de la Concorde. 

Dit wordt een van de laatste kansen om tickets te kopen en de Olympische Spelen in Parijs in levende lijve bij te wonen. Waarschijnlijk is dit ook de laatste verkoop waar alle sessies nog beschikbaar zijn. 

Van de 400.000 nieuwe Olympische en Paralympische tickets, zijn er meer dan 370.000 voor evenementen in de regio Île-de-France. 

Een derde koop je al voor de prijs van €50 of minder, en bijna tweederde voor minder dan €100. 

Deze keer geen loting 

Wacht niet te lang om de tickets te bestellen. De nieuwe tickets zijn op donderdag 30 november om 10 uur in de verkoop gezet op de ticketwebsite van Parijs 2024, www.tickets.paris2024.org

Iedereen heeft toegang en er is deze keer geen loting, dus wees snel. De regel van maximaal 30 tickets per ticketaccount blijft van toepassing.