Logo of Team Belgium

Op 8 oktober om 15u lanceert Eventeam een uitzonderlijke verkoop van olympische tickets op zijn website www.eventeam2016.be.

De verkoop van de tickets gebeurt enkel via deze website en volgens het principe “first in, first served”. Andere tickets zullen later te koop worden aangeboden op de site.

Eventeam is in samenwerking met Voyageurs du Monde benoemd tot officieel ticket- en reisagentschap van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité voor de Olympische Spelen van Rio 2016.

Eventeam biedt ook all-in packages aan zodat u in alle rust kan genieten van de Olympische Spelen in Rio. U wenst een offerte voor een verblijf? Contacteer Eventeam via de pagina ‘Contact’ op www.eventeam2016.be.

Verkoopsvoorwaarden voor olympische tickets :

  • Gedurende de hele verkoopperiode is iedere koper onderhevig aan een limiet van 8 tickets per sessie en een maximum van 24 tickets in totaal.
  • Andere tickets zullen later te koop worden aangeboden.
  • Eventeam mag slechts verkopen aan personen met een leveringsadres in Europa.
  • De belangrijkste en meest gevraagde sessies (ceremonies, finales in het zwemmen, tennis, 100m atletiek, volleybal, beach volley … ) worden enkel verkocht via een package. Er worden dus geen losse tickets verkocht voor deze sessies.