Logo of Team Belgium

In een wereld waar logistiek een cruciale rol speelt in het soepel laten verlopen van handel, heeft Rhenus Logistics zich ontpopt tot een toonaangevende speler op de wereldwijde transportmarkt. Met kantoren in alle belangrijke logistieke knooppunten in België staat het team van Rhenus dicht bij de lokale zakelijke behoeften, terwijl het tegelijkertijd toegang heeft  tot het internationale Rhenus-netwerk van 39.000 logistieke experts in meer dan 1.100 kantoren en 60 landen. Als aangewezen transportleverancier van Team België illustreerde Rhenus Logistics onlangs hun samenwerking met een inspirerende teaservideo.

Deze video benadrukt niet alleen de parallellen tussen sport en logistiek, maar wekt ook  enthousiasme en nieuwsgierigheid om meer te zien overde samenwerking.. Gedurende twee productieve dagen bracht de shoot atleten uit verschillende disciplines en achtergronden samen om hun sporten in actie te laten zien.

De video trekt parallellen tussen de kwaliteiten die nodig zijn voor succes in sport en logistiek. Zo wordt  bijvoorbeeld het belang van precisie benadrukt. De nauwgezette planning en uitvoering in logistiek weerspiegelt de precisie en techniek die atleten nodig hebben om hun doelen te bereiken. Of de flexibiliteit van Rhenus Logistics om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en aan verschillende klantbehoeften weerspiegelt het aanpassingsvermogen en de veerkracht van sporters bij uitdagingen.

Bekijk de teaservideo

De video wordt samengevat  door de krachtige slogan: "Together, We Deliver Success." Dit statement geeft  de gedeelde toewijding aan het bereiken van uitmuntendheid in zowel sport als logistiek. Door deze samenwerking versterkt Rhenus Logistics hun toewijding om niet alleen succes te boeken voor hun klanten, maar ook voor de atleten die op hun expertise vertrouwen.

“Het niveau van professionaliteit, nederigheid en passie van de atleten tijdens de video-opnamen was inspirerend. Wij van Rhenus Logistics zijn er trots op deel uit te maken van dit voorbereidingsproces van Parijs 2024 en Team België te ondersteunen bij alle import- en exportbehoeften”, zegt Kurt Mertens, General Manager Rhenus Logistics Belgium.

Meer weten over Rhenus Logistics? Klik hier: rhenus.groep